АНОНС. У рамках профорієнтаційного проекту Одеський порт презентує три професії. Приводьте своїх діток у парк Шевченка цієї суботи…

Одеська філія ДП «Адміністрація морських портів України» (ОФ ДП «АМПУ») вдруге візьме участь у національному профорієнтаційному проекті «Місто професій». У цьому році портовики взяли на себе зобов’язання забезпечити технічну комплектацію і фаховий супровід трьох місць показу у експозиції «міста майстрів».

Зокрема, юним відвідувачам експозиції будуть презентовані професії моряка портового флоту, оператора універсального трактора-екскаватора-навантажувача JCB, водолаза з обстеження морського дна і підводної частини гідротехнічних споруд у операційній акваторії. Усі бажаючі зможуть отримати масу цікавої інформації з різних напрямків роботи порту і сфотографуватись зі справжнім капітаном морського буксира-кантувальника, за кермом справжнього трактора та у справжньому водолазному оснащенні.

Нагадуємо, «Місто професій» радо прийматиме усіх відвідувачів наступної суботи, 21 вересня ц.р., на алеї міського ЦПКіВ ім.Т.Г.Шевченка. Термін роботи виставки-презентації: з 12.00 до 15.00 год.

Організатори запрошують на профорієнтаційний захід батьків з дітьми у віці від 3 років. Приходьте, можливо, саме цей похід стане визначальним у виборі Вашим чадом улюбленої справи на все життя.

Профорієнтаційний проект «Місто професій» сприяє формуванню українців як нації свідомого вибору!

Прес-служба адміністрації Одеського морського порту

2019091911