В Бердянську відбулось виїзне засідання комітету з механізації, технології та інформатики Асоціації портів України “Укрпорт”

З 17 по 19 вересня в Бердянську, на базі державного портового оператору відбулось виїзне засідання комітету з механізації, технології та інформатики Асоціації портів України “Укрпорт”.

На конференції зібрались понад 30 учасників з 19 різних підприємств. Серед них представники Ізмаїльського, Херсонського, Маріупольського, Білгород-Дністровського портів, а також порту Південного і порту Чорноморськ. Делегували на засідання своїх представників також фірми “Кранкомплект”, “Запорізький тепловозоремонтний завод”, “ЮММ”, “Спецшина”, “Технофорс”, “Форкс”, “Транс Сервіс КТТ”, “Фронта”.

Організатори спільно з керівництвом Бердянського порту підготували насичену програму — головний інженер ДП “БМТП” Віталій Гуренко та начальник механізації Павло Харакозов під час оглядової екскурсії територією портом та акваторією коротко охарактеризували виробничі потужності ДП “БМТП”, основні види вантажів, які перевалюються в порту Бердянськ державним портовим оператором, а також основні проблеми, які сьогодні доводиться вирішувати бердянським портовикам.

Завідуючий музеєм Євген Денисов коротко окреслив основні віхи історії Бердянського порту, після чого делегатам конференції організували екскурсію містом.  

Офіційну частину роботи конференції відкрив Генеральний директор Асоціації портів України Віктор Ільїн. Від імені приймаючої сторони членів конференції привітав головний інженер ДП “БМТП” Віталій Гуренко.  В ході робочого засідання обговорено проблеми ремонтів і ремоторизації залізнодорожного складу, особливості роботи портових тягачів Kalmar, самохідних кранів Grove GRT, вантажопідйомного обладнання і т.д.

 

Повідомляє “ПортІнфо”