TRANS EXPO ODESA-MYKOLAIV: на Одеському морвокзалі стартувала галузева виставка, яка вперше проходитиме у двох «морських столицях» України

18 вересня 2019 р. ОДЕСА. Сьогодні опівдні у великому холі морського вокзалу Одеського порту урочисто відкрився великий транспортний форум, під вимпелом якого об’єднались експозиції чотирьох спеціалізованих виставок:

 

– 16-ї виставки з судноплавства, судно будівництва і розвитку портів «Одеса 2019»;

– 22-ї виставки з транспорту і логістики «Транс-Україна 2019»;

– спеціалізованої виставки «Трансрейл-Україна 2019»;

– спеціалізованої виставки «Комерційний і муніципальний транспорт 2019».

 

Стендова експозиція перелічених заходів сформована компаніями морської галузі, діяльність яких пов’язана з морськими і річковими перевезеннями, постачальниками навігаційного і суднового устаткування, тренажерними центрами, портами і терміналами, суднобудівними і судноремонтними заводами, а також профільними вищими і професійно-технічними навчальними закладами. Зокрема, підприємства портового комплексу представлені об’єднаним галузевим стендом ДП «Адміністрація морських портів України» та стендом Маріупольського порту.

Цьогорічний TRANS EXSPO порадував приємним сюрпризом – вперше заходи традиційного виставкового форуму проходитимуть у два етапи: 18-20 вересня – на Одеському морському вокзалі, 20-21 вересня – на території суднобудівного заводу «Нібулон» у Миколаєві. Підчас перебування у місті корабелів представники вітчизняних і зарубіжних компаній матимуть змогу побачити перші реальні ознаки відродження галузі суднобудування в Україні. Саме це пообіцяв учасникам виставкового форуму його організатор – рекламно-інформаційна агенція «Медіа-Компас».

Прес-служба адміністрації Одеського морського порту 

DSC 0009

DSC 0017

DSC 0029

DSC 0046