440 тисяч глядачів відвідали «Літній театр «Морвокзал» в Одеському порту у другому сезоні. Третій буде…

Найбільший концертний майданчик України під відкритим небом – «Літній театр «Морвокзал», який дислокується на Новому молу Одеського порту, завершив другий сезон. Прес-служба театру наводить такі дані: з травня по серпень відбулося 69 культурно-розважальних заходів, в тому числі 7 фестивалів. Концерти на морському вокзалі відвідало близько 440 тисяч глядачів, а для їх проведення було залучено 610 артистів. В ігровій зоні театру, за приблизними оцінками, розважалися 35 тисяч дітей.

За інформацією начальника служби круїзної інфраструктури адміністрації порту Ігоря Панченко, співпраця з компанією “Квартал-Концерт” проекту приносить Одеському порту не тільки пряму вигоду у вигляді відрахувань за оренду площі, а й непрямі доходи від розміщення реклами та різних видів обслуговування відвідувачів: автомобільна парковка, точки громадського харчування, тощо. Також діяльність літнього театру позитивно вплинула на кількість пасажирів прогулянкових катерів у цьому році. В адміністрації порту відзначають, що завдяки роботі «Літнього театру «Морвокзал» пасажирський комплекс порту став однією з найбільш відвідуваних туристичних локацій Одеси.

Минулорічний сезон Літнього театру був пробним, оцінювальним. Нинішній підтвердив успіх цього проекту. Буде і третій. Одеський порт вже отримав заявку  від компанії “Квартал-Концерт” на укладення угоди про оренду площі морського вокзалу у 2020 році. Зараз ведуться переговори про надання компанії приміщення під офіс, щоб вони могли вже з наступного місяця розпочати промо-акцію сезону-2020. Оскільки співробітництво з організаторами проекту дозволяє підвищити ефективність використання об’єктів пасажирського комплексу і сприяє репутації Одеси як культурного центру, ми зробимо все необхідне, щоб забезпечити нормальну роботу театру і комфорт для його гостей, – зазначив начальник адміністрації Одеського морського порту Ігор Ткачук.

 

Керівник підприємства також підкреслив, що міжсезоння в роботі «Літнього театру» не стане мертвим сезоном на морському вокзалі. Тільки на вересень поступило 5 заявок на проведення великих виставок. Є заявки на жовтень і на листопад.

 

Прес-служба адміністрації Одеського морського порту.

 

 

 

1558441648 1346 e39031997d076f19