Корейська компанія POSCO DAEWOO CORPORATION зацікавилася низкою проектів в Миколаївському порту

16 липня 2019 року в адміністрації Миколаївського морського порту відбулась розширена зустріч спеціалістів та керівництва адміністрації з іноземною делегацією корейської компанії POSCO DAEWOO CORPORATION та керівництвом OREXIM GROUP.

Перевіривши будівництво терміналу та хід реконструкції причалу № 10, представники компанії POSCO DAEWOO СORPORATION та OREXIM GROUP обговорили з керівництвом адміністрації Миколаївського морського порту можливу співпрацю на умовах державно-приватного партнерства на інших інвестиційних майданчиках порту, а самена причалах № 14(А), 16, 17.

Начальник Миколаївської філії ДП «АМПУ» Олег Проточенко ознайомив гостей з особливостями географічного розташування потужностей порту, виробничими характеристиками портових терміналів, вантажами на причалах, характеристиками автомобільних та залізничних підходів до порту Миколаїв та представив інвестиційні проекти порту.

Сторони зазначили, що адміністрація Миколаївського морського порту – надійний партнер, а портМиколаєва — цікавий та перспективний майданчик для інвестицій, з великим потенціалом подальшого розвитку, у якому компанії POSCO DAEWOO СORPORATION та OREXIM GROUP мають наміри брати активну участь.

WhatsApp Image 2019-07-16 at 17.13.56

WhatsApp Image 2019-07-16 at 17.13.57

WhatsApp Image 2019-07-16 at 17.13.58