Делегація корейської компанії POSCO DAEWOO CORPORATION відвідала Миколаївський порт

16 липня 2019 року в адміністрації Миколаївського морського порту відбулась розширена зустріч керівництва та спеціалістів адміністрації з іноземною делегацією корейської компанії POSCO DAEWOO CORPORATION за участю керівництва OREXIM GROUP.

Перевіривши будівництво терміналу та хід реконструкції причалу №10, представники компанії POSCO DAEWOO СORPORATION та OREXIM GROUP обговорили з керівництвом адміністрації Миколаївського морського порту можливість співпраці на інших інвестиційних майданчиках порту, а саме на причалах №14(А), 16 та 17.

У ході зустрічі сторони обговорили перспективи розвитку державно-приватного партнерства та можливості залучення коштів в розвиток інвестиційних проектів.
Також, начальник Миколаївської філії ДП «АМПУ» Олег Проточенко ознайомив всіх членів іноземної делегації з особливостями географічного розташування потужностей порту, виробничими характеристиками портових терміналів, вантажами на причалах, характеристиками автомобільних та залізничних підходів до порту Миколаїв та представив інвестиційні майданчики порту.