«Укрзалізниця» надала знижку 20% для вантажних тарифів на перевезення зернових вантажів в Маріупольський морський порт

Тарифна комісія АТ «Укрзалізниця» надала знижку 20% для вантажних тарифів на перевезення зернових вантажів в Маріупольський морський порт з 1 вересня по 31 грудня 2019 року.

ДП «Маріупольський морський торговельний порт» (ММТП) звернулося з проханням надати знижку 20% до вантажних тарифів на перевезення зернових вантажів. Тарифна комісія товариства «прийняла рішення надати на умовах відкладеного тарифу знижку в розмірі 20% до тарифів Збірника тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом в межах України та пов’язані з ними послуги на перевезення зернових вантажів, що відправляються зі станцій залізниць України на експорт через ДП« ММТП ». При цьому необхідно виконувати гарантовані місячні обсяги в розмірі 30 тис. Тонн. «Дія пільгового тарифу встановлено на період з 1 вересня по 31 грудня 2019», – додала прес-служба.

Крім того, ДП «Бердянський морський торговельний порт» (БМТП) звернулося з проханням надати знижку 20% до вантажних тарифів на перевезення металопродукції місячним обсягом 40 тис. Тонн. Але для винесення питання на розгляд тарифної комісії залізничники запропонували госстівідору надати гарантійні листи відправників щодо обсягів запланованих перевезень залізничним транспортом. «На сьогоднішній день офіційних відповідей про гарантії обсягів на адресу товариства не надходило», – повідомила прес-служба «Укрзалізниці».