Морська адміністрація видала посвідчення лоцманам-оперататорам

У Міністерстві інфраструктури України відбулось підсумкове засідання Державної кваліфікаційної комісії з оцінки кваліфікації і підготовки, присвоєння та підтвердження кваліфікаційних категорій лоцманів-операторів служб регулювання руху суден за участю 14 кандидатів на присвоєння кваліфікації та підтвердження кваліфікації лоцмана-оператора служби регулювання руху суден. 
У підсумковому засіданні взяли участь в. о. Голови Державної служби морського та річкового транспорту України Барінов Д. А, члени комісії: заступник директора Департаменту реформування та функціонування морського та річкового транспорту – начальник відділу формування нормативно-правової бази у сфері морського та річкового транспорту Міністерства інфраструктури України Геращенко О. О., капітани морських портів Морської адміністрації Цимбалюк О. В., Гуртовой С. В., начальник служби регулювання руху суден філії «Дельта-лоцман» ДП «Адміністрація морських портів України» Поляков О. В., старший інспектор з безпеки мореплавання служби безпеки мореплавання філії «Дельта-лоцман» ДП «Адміністрація морських портів України» Мазун В. П.
Під час проведення Державних кваліфікаційних іспитів, Головою Кваліфікаційної комісії Баріновим Д. А. та членами кваліфікаційної комісії неодноразово відзначалося уміння, знання й професійні навики діючих лоцманів-операторів та кандидатів у лоцмани-оператори. 
Також Дмитро Барінов наголосив на тому, що лоцмани-оператори служб регулювання руху суден зобов’язані мати високу професійну підготовку, адже саме вони відіграють важливу роль у наданні послуг суднам, які перебувають у зоні дії служби регулювання руху суден – із метою забезпечення безпеки мореплавства, ефективності судноплавства, охорони людського життя на морі, запобігання забрудненню довкілля. 
Дмитро Барінов побажав успіхів усім присутнім, а лоцманам – безаварійної роботи.

Довідково:
Із початку функціонування Державної служби морського та річкового транспорту України, філією «Дельта-лоцман» ДП «Адміністрація морських портів України» було атестовано в тренажерному центрі 38 лоцманів-операторів служб регулювання рух суден, які потребували підтвердження кваліфікації лоцмана-оператора в Державній кваліфікаційній комісії.
Після тривалого часу, новоствореною комісією з представників Морської адміністрації, Мінінфраструктури, представників філії «Дельта-лоцман» ДП «Адміністрація морських портів України» та капітанів морських портів було успішно підтверджено кваліфікацію 38 лоцманам-операторам служб регулювання руху суден.
Морська адміністрація висловлює вдячність членам Державної кваліфікаційної комісії та лоцманам-операторам служб регулювання руху суден, за їх успішну підготовку та високий професіоналізм. Під час проведення зазначених Державних кваліфікаційних іспитів, Головою Кваліфікаційної комісії Баріновим Д. А. та членами кваліфікаційної комісії було відзначено вміння, знання та професійні навички діючих лоцманів-операторів та кандидатів у лоцмани-оператори.

Нет описания фото.