Маріупольський порт відвідав Президент України Володимир Зеленський

Сьогодні Маріупольський порт відвідав Президент України Володимир Зеленський. Цей візит відбувся в рамках першої робочої поїздки глави держави до нашого міста. Разом з Президентом в порт прибули міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Донецької обласної військово-цивільної держадміністрації Олександр Куць, міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, керівники силових структур.
Президент України поспілкувався з директором Маріупольського порту Олександром Олійником. Під час бесіди вони обговорили ситуацію на підприємстві, проблеми інфраструктури, а також відрахування з чистого прибутку державних, і перш за все, Азовських портів.
Потім головнокомандувач Володимир Зеленський, перебуваючи на пошуково-рятувальному теплоході «Капітан Чусов», спостерігав за ходом спільних військових навчань Державної прикордонної служби, нацгвардії і ГСЧС. За легендою навчань, в акваторії Маріупольського порту було виявлено контрабандистів. Українські силовики почали переслідування. Порушники, намагаючись втекти від погоні, викинули в море вантаж, який згодом підняли водолази. Контрабандисти були затримані.