В Одеському порту відкрилася традиційна виставка «ІнтерТрансПорт»

29 травня в великому холі морського вокзалу Одеси урочисто відкрилася XVIII Міжнародна транспортна виставка «ІнтерТрансПорт» і X Спеціалізована експозиція «Агрологістика». В даний час це єдина в країні виставка з транспорту і логістики міжнародного рівня.

Цьогорічний захід, який традиційно проводиться в рамках Міжнародної транспортної неділі в Україні, зібрав близько 100 компаній з 8 країн: України, Білорусі, Австрії, Німеччини, Італії, Литви, Нідерландів.

Виступаючи на відкритті виставки, керівник ДП «Адміністрація морських портів України» (АМПУ) Райвіс Вецкаганс зазначив, що АМПУ другий рік підтримує цей захід, який є хорошим майданчиком для спілкування представників держструктур і бізнесу, зайнятих у транспортній галузі.

– Виставка і всі заходи, які проходять в рамках Міжнародної транспортної неділі, – це головна подія не тільки для морської галузі України. Вона привертає увагу і наших зарубіжних партнерів. В останній тиждень травня керівники морегосподарського комплексу, держпідприємств і бізнесу мають можливість зібратися разом, щоб вирішити, як галузь розвиватиметься надалі, – підкреслив Р.Вецкаганс.
Як зазначив у своєму привітанні начальник адміністрації Одеського порту Ігор Ткачук, Одеський порт приймає виставку «ІнтерТрансПорт» 18 років поспіль.