АМПУ ініціює HR-дослідження галузі

Адміністрація морськихпортів України та компанія Deloitteв Україні проводять перше дослідження кадрового потенціалу портової галузі. Його мета – отримати деталізовані дані про актуальні проблеми розвитку співробітників та на їх основі визначити ключові кроки для вдосконалення цього процесу. Результати дослідження будуть представлені та обговорені на HR-конференції UKRAINIAN PORTS: PEOPLE DEVELOPMENT, що відбудеться 30 травняв Одесі.

В основі дослідження – спеціально розроблені запитання анонімного опитувальника «Критичні компетенції та ефективні методи навчання персоналу». Його учасники – представники провідних підприємств портової галузі. Запитання – детальні, розроблені з урахуванням специфіки галузі та тих стратегічних цілей з розвитку, які вона перед собою ставить.

Отримана за підсумками дослідження інформація дозволить фахівцям компанії Deloitte в Україні детально проаналізувати можливі зони росту кадрового потенціалу портової галузі та підготувати найбільш відповідні до ситуації рекомендації.

Серед цілей дослідження – вимірювання ступеню актуальності проблеми розвитку співробітників портової галузі, визначення найбільш критичних компетенцій – тобто тих, що найбільше потребують розвитку, визначення найбільш поширених підходів до розвитку критичних компетенцій, а також формування рекомендацій з покращення розвитку співробітників портової галузі.

Узагальнені результати компанія Deloitteв Україні представить 30 травняна початку HR-конференції, що відбудеться в межах другого Ukrainian Ports Forum в Одесі. Кожен з учасників форуму, вже зараз, відповідаючи на запитання анкети, бере участь у формуванні майбутніх найбільш проривних рішень та ефективних інструментів розвитку персоналу. Що більшеучасників конференції максимально повно відповість на запитання опитувальника, тим об’єктивніший зріз та чіткіші рекомендації отримає галузь в цілому та кожен її гравець зокрема.

Другий рік поспільАдміністрація морськихпортів України проводитьв Одесі Ukrainian Ports Forum – найпотужніший галузевий майданчик, що об’єднує гравців портової галузі та дає можливість знайти найбільш проривні рішення з різних питань. Досі ключовим із них лишається кадрове. Цьогорічна HR-конференція – подія особлива для всіх HR-фахівців портової галузі, що прагнуть дізнатися про світові фахові тренди, почути корисні кейси та напрацювати новітні інструменти роботи з персоналом. Саме цей досвід потрібен HR-фахівцям більшості українських портів, які досі користується застарілими HR-інструментами та спираються на неактуальні управлінські практики.

Нагадаємо, цього року Ukrainian Ports Forum буде тривати два дні —30–31 травня.В рамках пленарної сесії Форуму відбудеться дискусія з представниками Єврокомісії, МФО, уряду і бізнесу щодо забезпечення сталого розвитку та вільного судноплавства в Азово-Чорноморського басейні.

З повною програмою Форуму, яка постійно оновлюється новими заходами та цікавими спікерами, можна ознайомитись на офіційній сторінці події — https://upf.com.ua. Організаторами Ukrainian Ports Forum 2019 традиційно виступають Адміністрація морськихпортів України та Центр транспортних стратегій.

2019052211