З 16 травня відновлює роботу Ізмаїльський дипломно-паспортний відділ по оформленню документів морякам

З 16 травня відновлює роботу Ізмаїльський дипломно-паспортний відділ по оформленню документів морякам, він розташований по вул. Кишинівська, 1. Про це Бессарабського медіа-холдингу повідомив капітан порту Морської адміністрації Михайло Тихонов.

Графік роботи установи залишається тим самим: з понеділка по четвер – з 8 до 17 годин, в п’ятницю – з 8 до 16. Подавати документи можна буде в будні дні з 8 до 11 годин, а отримувати готові – з 15 до 17, а в п’ятницю – з 14 до 16.

Дипломно-паспортний відділ Ізмаїльського філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» (АМПУ) припинив свою роботу 5 березня 2019 року у зв’язку з реформуванням морської галузі країни. З 1 серпня 2018 року постановою Кабінету Міністрів України за пропозицією Міжнародної морської організації створена Морська адміністрація України – державний орган, де вирішуються всі питання морської діяльності.

У зв’язку зі створенням нової структури функції капітана порту з видачі дипломів перейшли до Морської адміністрації, яка створює сервісні центри, їх буде чотири в Україні – в Одесі, Маріуполі, Херсоні та Ізмаїлі. В Одесі такий центр запрацював 28 березня по вулиці Успенській, 4. Саме туди поки і звертаються ізмаїльські моряки в очікуванні відкриття сервісного центру в нашому місті.