Кредитори першої черги ПАТ МСЗ “Океан” отримали 80 млн.грн заборгованості

Станом на 24.04.2019 кредиторську заборгованість перед кредиторами першої черги – погашено в сумі 80 831 499,79 грн. Цю суму виплачено 876 колишнім працівникам ПАТ МСЗ Океан.  Про це повідомила Ірина Сербін.
Щодо кредиторів, які змінили прізвища. Заяви подано до Господарського суду, чекаємо на розгляд одразу після повернння справи до суду з судів вищих інстанцій, розгляду, отримання ухвал, і після цього негайно буде здійснено виплати. 
 Щодо осіб, які, на жаль, не дочекались часу виплат і мають спадкоємців. Миколаївський нотаріус прийме кошти на депозит. Станом на зараз здійснюється робота над формуванням списку та юридичних нюансів передачі коштів на депозит нотаріусу в рамках процедури банкрутства. Як тільки процедуру буде завершено, Вам одразу буде повідомлено алгоритм отримання заборгованості. Те ж саме стосується і осіб, які проживають за кордоном чи знаходяться у відрядженнях.

Прошу осіб, які ще не отримали кошти (через зміну прізвища чи спадкоємці) набратися терпіння, дати можливість мені достеменно відпрацювати всі юридичні нюанси щодо таких виплат і ми це обов`язково зробимо!!! Прошу також мене підтримати, я як ліквідатор ПАТ “МСЗ “Океан” стою на захисті інтересів кожного з Вас.” – повідомила Ірина Сербін.