На Ukrainian Ports Forum 2019 створять локацію для В2В переговорів

Бізнес-складова Ukrainian Ports Forum 2019 в Одесі поповнилася спеціальною В2В сесією, яка відбудеться в другий день форуму —31 травня. Новий формат передбачає організацію серії переговорів і зустрічей між представниками зарубіжних і українських компаній.

«В2В сесія дасть можливість учасникам форуму перейти від обговорення глобальних трендів, що впливають на розвиток портової галузі в Україні та світі, до рішення бізнес-завдань, що стоять перед ними, з урахуванням отриманої в перший день інформації. Вже зараз про свою готовність до переговорів заявили8 компаній.Це — міжнародні корпорації, виробники устаткування, цифрових рішень для портової галузі та інвестори»,— прокоментував доповнення до програми форуму голова оргкомітету UPF 2019, керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

У рамках спеціальної бізнес-сесії будуть представлені презентації компаній-учасників,а також пройде серія переговоріву форматі one on one.

Зараз на сайті форуму триває реєстрація на переговори з такими компаніями:

— TechAgro

–  Siemens

— JCB

— Arcelor Mittal

— P&O Maritime

— MTBS

— Cargo X

— Адміністрація морського порту Рені (Reni Sea Port Authority)

— ТОВ «Поромний комплекс Орлівка»

Програма В2В сесії може бути розширена за рахунок запрошення представників органів влади та міжнародних експертів портової галузі. Стежте за анонсами.

Нагадаємо, що цього року Ukrainian Ports Forum в Одесі, буде тривати два дні- 30–31 травня.В рамках пленарної сесії Форуму відбудеться дискусія з представниками Єврокомісії, МФО, уряду і бізнесу щодо забезпечення сталого розвитку та вільного судноплавства в Азово-Чорноморського басейну.

З повною програмою Форуму, яка постійно оновлюється новими заходами та цікавими спікерами, можна ознайомитись на офіційній сторінці події — https://upf.com.ua. Організаторами Ukrainian Ports Forum 2019 традиційно виступають Адміністрація морськихпортів України та Центр транспортних стратегій.

2019042901