У «Держгідрографії» набрав чинності новий Колективний договір між адміністрацією і трудовим колективом

У державній установі «Держгідрографія» набрав чинності новий Колективний договір між адміністрацією і трудовим колективом. Документ передбачає регулювання виробничих, трудових і соціально-економічних відносин, а також узгодження інтересів працівників і керівництва.

Нещодавно в державній установі «Держгідрографія» набрав чинності новий Колективний договір між адміністрацією і трудовим колективом державної установи «Держгідрографія» на три роки, а саме: 2019 – 2021 роки.

«Колективний договір є результатом соціального партнерства та діалогу керівництва й співробітників установи. Варто зазначити, що Держгідрографія неодноразово здобувала перші місця в конкурсі на кращий колективний договір серед підприємств і організацій морського транспорту за високий рівень колдоговірної роботи в питаннях захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників тощо. – коментує  договір начальника ДУ «Держгідрографія» Олександр Щипцов. – Сподіваємось і надалі отримувати високу оцінку колдоговірної роботи установи та дякуємо профкому за всебічну підтримку та захист трудових і соціально-економічних інтересів наших співробітників». 

Колективний договір було розроблено робочою комісією з урахуванням законодавчих змін, змін у структурі установи, пропозицій та зауважень від трудового колективу та первинних профспілкових організацій ДУ «Держгідрографія».

Нагадаємо, новий Колективний договір було підписано 18 березня 2019 року між адміністрацією установи, а саме: в.о. начальника ДУ «Держгідрографія» Олександром Щипцовим і головою профкому первинної профспілкової організації ДУ «Держгідрографія» Євгенією Рутьян, яка представляє трудовий колектив. Документ зареєстрований відділом праці та соціально-трудових відносин Управління праці та соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Довідка: Відсутність колективного договору на підприємстві, яке використовує найману працю, у деяких випадках може бути кваліфіковане як порушення законодавства про працю.