Завтра в Одесі відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців 12-го Національного морського рейтингу України

4 квітня 2019 року в Одесі відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців 12-го Національного морського рейтингу України за підсумками роботи водного транспорту в 2018 році.

Національний морський рейтинг України в кулуарах називають «морським Оскаром України». Торішня церемонія нагородження переможців в черговий раз підтвердила, що це найбільша в країні майданчик для спілкування керівників і професіоналів морської галузі, компаній, які так чи інакше пов’язані з водним транспортом. У заході взяли участь близько 250 учасників, з них понад 100 перших осіб підприємств, компаній, організацій галузі.

Проведення Національного морського рейтингу було ініційовано журналом «Порти України», ІАЦ «BlackSeaTrans», підтримане Мінінфраструктури України, профільними асоціаціями. За їх участі заснований ряд номінацій, в тому числі «Золота тонна», «Абсолютний ріст», «Оновлення флоту», «Золотий контейнер», «Морський агент» і ін.

Мета Національного морського рейтингу України відображає його логотип – «Морський вибір України». Місію організатори НМУ бачать як інформаційну підтримку морського співтовариства, націленого на повноцінну реалізацію Україною свого морського, водного потенціалу.

Головні критерії визначення переможців – реальні досягнення. Безкомпромісний принцип підведення підсумків – ось, що відрізняє Національний морський рейтинг від заходів з подібними назвами. Визнання завойовується працею.

Переможці більшості номінацій визначаються за результатами рейтингів, які складаються на основі показників роботи (перевалені тонни, побудовані термінали, причали, відсотки зростання і т.д.). Переможців номінацій «Досягнення року» і «Людина року на водному транспорті» визначають експерти з числа керівників підприємств, провідних фахівців галузі. Цього року свою думку висловив 81 експерт.

Повний список переможців публікується в журналі «Порти України» та на сайті Національного морського рейтингу України – www.UkrMaritimeRating.com

Нагородження переможців відбудеться 4 квітня 2019 року в Одесі. Початок о 15.00.

Адреса: Банкетний Дім «Ренесанс», Люстдорфська дорога, 172/1.

З питань участі в Національному морському рейтингу звертатися:

вул. Б. Арнаутська, 24, оф. 4, Одеса, 65125, Україна

Тел. / Факс: +38 (0482) 373835; тел .: 371 980, 373 882

Контактна особа: Марія Косяк: +38 0509052261, +38 0633062639,

E-mail: summit@uports.odessa.ua