Маріупольский порт перевантажив на 2 млн.тон менше запланованого у 2018 році

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

У Маріупольському порту проходять традиційні зустрічі керівництва з трудовими колективами структурних підрозділів.
Керівник підприємства Олександр Олійник разом зі своїми заступниками та головними спеціалістами вже відвідав перший та другий вантажні райони, а сьогодні в актовому залі ЖДЦ спілкувався з портовськими залізничниками, енергетиками та технологами.

Директор детально ознайомив співробітників з підсумками роботи підприємства в 2018 році в умовах, пов’язаних з тривалими затримками судів при проході Керч-Єнікальського каналу, а також невирішеним питанням днопоглиблення.
І хоча підприємство з об’єктивних причин перевантажило на 2 млн. тонн менше запланованного, головне – ми, як і раніше, працюємо з прибутком. А це означає, що Маріупольський порт платить усі належні податки, працівники стабільно отримують зарплату і всі соціальні виплати, передбачені колективним договором, і звичайно ж, триває реалізація нашого головного інвестпроекту – будівництво зернового терміналу. Відкриття його заплановано у вересні до 130-річного ювілею порту.

А це означає, що Маріупольський порт платить всі необхідні податки, працівники стабільно отримують зарплату і всі соціальні виплати, передбачені колективним договором, і звичайно ж, триває реалізація нашого головного інвестпроекту – будівництво зернового терміналу. Відкриття його заплановано у вересні до 130-річного ювілею порту.