Асоціація Морських Капітанів Одеси розглядає можливість подати до суду на Морську адміністрацію

Про це повідомив Президент Асоціації Морських Капітанів Одеси (АМКО) С.Я.Незавітін у своєму зверненні, опублікованому вчора на сайті АМКО.

“Шановні колеги!

Всі Ви добре знаєте про ситуацію, яка склалася з призначенням капітанів морських портів, і першими “результатами” цих призначень.

Як Ви, мабуть чули, Морська Палата України направила позов до Окружного адміністративного суду м.Києва про визнання незаконними дій Морської адміністрації та вимогами до Міністерства інфраструктури утриматися від призначення на посаду “нових” капітанов.

Враховуючи, що ми не можемо залишатися осторонь від цього процесу, а також ту обставину, що членами Асоціації морських капітанів Одеси є четверо діючих капітанів – Одеського, Чорноморського, Бердянського і Херсонського морських портів, надійшла пропозиція про вступ АМКО в цей процес в якості третьої особи на стороні Морський Палати Украіни.

Для цього потрібно подати адміністративний позов, проект якого підготували адвокати ЮФ “АНК”. З огляду на те, що вирішення цього питання має прийматися колегіально, прошу Вас підтримати подачу даного позову від імені АМКО і висловитися “за” або “проти” його подачі в суд, відповівши на це повідомлення. Враховуючи стислі терміни для підготовки і подачі позову, дуже прошу Вас висловити свою думку до 10.00 завтрашнього дня, щоб юристи встигли оформити і подати позов на цьому тижні.

Президент АМКО С.Я.Незавітін”