Майже дві тисячі ЗНО невдовзі будуть виставлені Дніпровською та Миколаївською філіями Держгідрографії до відкриття навігації

Державна установа «Держгідрографія» активно готується до відкриття навігації на р. Дніпро. Наразі у повному обсязі проведена дефектація буїв після попереднього навігаційного сезону. Також спеціалістами Установи виконано ремонт ЗНО, проведена ревізія якірних ланцюгів, профілактика та відновлювальний ремонт світлооптичних пристроїв. Готові до встановлення на буї джерела живлення,проблискові апарати тощо.

«Держгідрографія принципово дотримується плану щодо підготовки до весняної навігації. Всі заплановані роботи проводяться відповідно до багаторічного досвіду роботи з навігаційно-гідрографічного забезпечення судноплавства на внутрішніх водних шляхах України. Майже дві тисячі ЗНО невдовзі будуть виставлені Дніпровською та Миколаївською філіями Держгідрографії до відкриття навігації і уздовж всієї головної водної магістралі Україниа також на річках Прип’ять та Південний Буг», – інформує в.о. начальника ДУ «Держгідрографія» Олександр Щипцов.