Верховна Рада схвалила Закон про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2019 році для участі у багатонаціональних навчаннях

Народні депутати включили до порядку денного проект Закону про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2019 році для участі у багатонаціональних навчаннях №10067.

Законопроект доповів заступник Міністра оборони Олег Шевчук.

Секретар Комітету з питань національної безпеки і оборони Іван Вінник звернувся до колег з проханням підтримати цей законопроект.

263 голосами законопроект прийнято за основу та в цілому.

Прийнято Закон “Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2019 році для участі у багатонаціональних навчаннях”.

Верховна Рада України схвалила рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2019 році для участі у багатонаціональному навчанні з підготовки підрозділів збройних сил, українсько-американському навчанні “Репід Трайдент – 2019”, українсько-американському навчанні “Сі Бриз – 2019”, українсько-румунському навчанні “Ріверайн – 2019”, багатонаціональному навчанні “Кленова Арка – 2019” та українсько-британському навчанні “Воріер Вотчер – 2019”.

Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Проект Закону зареєстровано за №10067.