Нова редакція Договору про взаємодію сторін під час агентування суден у морських портах України

З метою актуалізації відносин з морськими агентами, спрощення порядку укладання договорів з ними та керуючись принципами прозорості, а також задля дотримання забезпечення рівних умов усіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у морських портах України, Державним підприємством «Адміністрація морськихпортів України» була розроблена нова редакція  Договору про взаємодію сторін під час агентування суден у морських портах України, у формі договору приєднання відповідно до ст. 634 Цивільного кодексу України.

З умовами Договору про взаємодію сторін під час агентування суден у морських портах України та порядком приєднання до нього можна ознайомитись за посиланням.

При виникненні питань щодо укладання Договору про взаємодію сторін під час агентування суден у морських портах України, агентські компанії можуть звернутися до відділу логістики та євроінтеграції служби з організації роботи портів апарату управління ДП «АМПУ» за адресою: м. Одеса, вул. Ланжеронівська, 1, каб. 117, тел. +38048 775-95-05, електронна адреса:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  та +38048 775-94-15, електронна адреса:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .