“Hutchison Ports” презентує у порту “Чорноморськ” свій інвестиційний проект

2017-05-15 10:48:25

16 травня о 15.00 у ДП “Морський торговельний порт “Чорноморськ” відбудеться презентація інвестиційного проекту співпраці між державним підприємством і глобальним оператором контейнерних терміналів “Hutchison Ports”



Представлення проекту пройде в рамках Меморандуму про взаєморозуміння, підписаного між Міністерством інфраструктури України, ДП "МТП "Чорноморськ" і "Hutchison Westports Limited "6 грудня 2016 року. Після презентації проекту відбудеться прес-конференція.
За фактом відпрацювання другої фази юридичної діагностики на 15 травня в Міністерстві інфраструктури України заплановано проведення робочої зустрічі міністра інфраструктури України Володимира Омеляна і виконавчого директора "Hutchison Ports" Клеменса Чена для продовження переговорів по реалізації інвестиційного проекту на території причалів №№1-6 ДП "МТП "Чорноморськ". 16 травня презентація інвестиційного проекту відбудеться в ДП "Морський торговельний порт" Чорноморськ ".
Керівництво компанії "Hutchison Ports", яка є світовим оператором номер один, яка має власний вантажопотік 15 травня працюватиме в Києві, 16 травня – в Одесі. Вони вже ведуть переговори з рядом контейнерних ліній.