Smart Maritime Group виготовить металоконструкції для моста на трасі «Одеса-Рені» і Іллічівського СРЗ

2017-05-03 12:26:52

Компанія уклала два нові контракти на виготовлення великих металоконструкцій, виконувати які будуть фахівці миколаївської виробничого майданчика (Чорноморський суднобудівний завод).



Зокрема, компанія уклала контракт на виготовлення 400 тонн металоконструкцій з генеральним підрядником будівництва автомобільного моста на трасі «Одеса-Рені» – підприємством «Укрспецстальконструкція». Другий контракт передбачає виробництво двох металевих барбет для кранового господарства Іллічівського судноремонтного заводу. Загальна вага конструкцій – близько 115 тонн. Замовлення передбачається виконати до кінця червня. Загальна вартість оцінюється в 14,5 млн. грн.
Миколаївський майданчик «Smart Maritime Group» має великий досвід випуску продукції для підприємств машинобудування та гірничо-металургійного комплексу, а також металоконструкцій для мостових переходів. Тільки в квітні тут було завершено виготовлення 880 тонн металоконструкцій для будівництва моста через р. Дніпро в м. Запоріжжя.
ДОВІДКА:
«Смарт-морська група» (SMG) – найбільший суднобудівний холдинг України, що об’єднує дві суднобудівні верфі: Миколаївську і Херсонську.
Обсяг виробництва по SMG в 2016 році – 395 млн. грн. Сума податків і зборів, сплачених компанією в бюджети всіх рівнів, за 2016 рік склав 74 млн. грн, в тому числі, в місцевих бюджетах -. 23 млн. грн.
Середня заробітна плата по холдингу в березні 2017 року м 6861 грн склала, в тому числі середня заробітна плата зварювальників. – 7372 грн.