У “Нафтогазі” запропонували реструктирузувати борги ОПЗ

2017-03-13 15:48:22

НАК «Нафтогаз України» пропонує Одеському припортовому заводу укласти договір про реструктуризацію заборгованості за спожитий газ.



НАК «Нафтогаз України» пропонує Одеському припортовому заводу укласти договір про реструктуризацію заборгованості за спожитий газ. Про компанія повідомляє на своїй сторінці в мережі Facebook.
При цьому, НАК схвально відгукується про запуск заводу, але висловлює стурбованість подальшим погашенням заборгованості.
«Підприємство вже уклало договір з новим постачальником на толінгових умовах, але ми не впевнені, що воно запланувало при цьому повернення боргу.

Ми пропонуємо чотиристоронню угодю, в якій будуть чітко встановлені і гарантовані терміни погашення заборгованості перед Нафтогазом», – йдеться в повідомленні компанії.

Нафтогаз підкреслив, що чинне законодавство не забороняє зміни постачальника газу, однак тільки після розрахунку з попереднім постачальником. «Минулої осені уряд змусив Нафтогаз поставити цей газ на ОПЗ фактично без оплати. Куди подівся цей газ або гроші за нього, нам на даний момент невідомо », – відзначили в« Нафтогазі ».