АТО: бойовики гатять з танків та артилерії великого калібру

2017-02-28 13:21:46

За минулу добу в зоні АТО – 84 обстріли



Незаконні збройні формування ОРДО продовжують обстріли населених пунктів та позицій Збройних Сил України
Так, вчора о 22.20 під артилерійський обстріл незаконних збройних формувань ОРДО з використанням самохідних артилерійських установок калібру 122 мм потрапили околиці населеного пункту Талаківка та автопарк агрохолдингу «HARVEAST». Внаслідок обстрілу, що тривав близько години, пошкоджено покрівлю навісу ангара, знищено «КАМаЗ» та пошкоджено осколками п’ять тракторів агрохолдингу. На щастя, жертв серед мирного населення немає. 
Загалом за минулу добу, 27 лютого на Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії загарбники обстрілювали Широкине. З мінометів калібрів 120 і 82 міліметри – Водяне, Гнутове, Новотроїцьке та Павлопіль. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Талаківку, Павлопіль, Водяне, Новотроїцьке, Широкине, Гнутове. БМП окупантів вели вогонь по Широкиному, Водяному та Лебединському. Снайпер – по Талаківці. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
На Донецькому напрямку танк неодноразово вів вогонь по Авдіївці.
Зі 120 та 82 міліметрових мінометів загарбники обстріляли Троїцьке, Новолуганське, Луганське, Верхньоторецьке, Опитне, Авдіївку, шахту Бутівку, та Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь по Пісках, Зайцевому, Луганському, Кам’янці та Троїцькому. 
На Луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів – по Новоолександрівці, Станиці-Луганській та Валуйському. Лобачеве обстрілював снайпер. 
Загалом зафіксовано 84 обстріли. За офіційними даними одного нашого військового поранено.