Термінал в Голій Пристані буде введено в експлуатацію на початку травня – “Нібулон”

2017-02-21 10:35:05

“Нібулон” показав, як будується термінал компанії в Херсонській області



Термінал компанії "Нібулон" у м. Гола Пристань (Херсонська область), так само як і термінал у Вознесенському районі (Миколаївська область), буде збудовано в найкоротші терміни. Так, його введення в експлуатацію заплановано в другій половині травня поточного року.
Про такі терміни йшла мова на виробничій нараді, яку керівництво компанії днями провело в м. Гола Пристань – повідомляють в компанії.
Наразі на будівельному майданчику підрядні організації, серед яких  ТОВ «Гідротехнології», ТОВ «Перспектива-Миколаїв» та ТОВ «Чорноморгідробуд», повним ходом забивають палі, що в переважній більшості поставляє  Миколаївський завод залізобетонних конструкцій. Усього до 1 березня тут мають забити понад 3 тис. будівельних паль.
На початку лютого компанія підписала низку контрактів з постачальниками елеваторного, зерноочисного, вагового та іншого обладнання для  нових підприємств компанії, у т. ч. і для філії «Голопристанська», яке має прийти безпосередньо на будівельний майданчик до  1 травня. Зокрема, новозбудований термінал на Херсонщині буде оснащений модернізованими  сушарками  виробництва американської компанії «Mathews Company», суднонавантажувальною машиною TS-527 від TELESTACK Ltd. (Великобританія), фільтрами циклонного типу та вентиляторами з звукопоглинаючим кожухом від UAB Liucija (Литва) та ін.

Під час виробничої наради гендиректор компанії О. Вадатурський також відмітив, що компанія паралельно з будівництвом підприємства в Голій Пристані  будує перевантажувальний термінал у с. Біленьке Запорізької області та проводить глибоку реконструкцію суднобудівно-судноремонтного заводу.