В Миколаївській міськраді слідчі провели виїмку документів по справі Миколаївського порту – заступник мера

2017-02-15 15:44:23

Як повідомив заступник міського голови А. Турупалов, слідчих цікавила інформація ще від 2006 року.



Група слідчих Національної поліції України провели виїмку документів у кабінеті начальника Управління земельних ресурсів Олександра Мороза.
Про це повідомляє кореспондент місцевого видання «Преступности.НЕТ».
Як уточнив заступник мера Миколаєва Антон Турупалов, справа, по якій столичні правоохоронці приїхали в мерію Миколаєва, стосується Миколаївського морського торгового порту.
– Це не в земельне управління, вони не конкретно до Миколаєва приїхали. У них є якесь питання київський, який, я так розумію, має відношення до Миколаєва. Вони запитують документи у нас, ДАБК, обласного фонду держмайна. Запит був з морського порту. Я піднявся, коли повідомили, що співробітники приїхали. Я зайшов, познайомилися, обмінялися контактами, я подивився посвідчення і підстави. Питань немає: працюйте, а ми посприяємо, – розповів Турупалов.
За його словами, слідчих цікавила інформація ще від 2006 року.
– Ми подивилися чи є у нас ця інформація, тому, що питання, я так розумію, давній – 2006 року. Тоді ще госсземагентство було, воно все реформувалось. Ми подивилися, що у нас є ця інформація. Дадуть запит – надамо, – додав заступник мера.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що виконуючий обов’язки ДП «Миколаївський морський торговельний порт» Сергій Колтипін підозрюється в перевищенні службових повноважень, оскільки без узгодження з Фондом державного майна укладав договори на користування залізничних колій з приватними підприємствами, чим завдав державі збитків в розмірі 4 мільйонів гривень.