ДП «МТП «Чорноморськ» збирає прес-конференцію, щоб розповісти про ситуацію з т.зв. “рейдерським захопленням”

2017-01-30 12:12:50

В порту вже назвали ситуацію спробою рейдерського захоплення.



Сьогодні, 30 січня о 15.00 відбудеться прес-конференція адміністрації ДП «МТП« Чорноморськ » по ситуації, яка склалася на підприємстві в зв’язку з діями ІФ ДП АМПУ і приватних компаній.
Нагадуємо, як раніше повідомляли в компанії, 26 січня 2017 року 12.55 ІФ ДП АМПУ на три доби відключило від електроживлення причал №19.
Внаслідок цього було зірвано організацію технологічних операцій, запланованих Спеціалізованим комплексом з переробки сірки, які повинні були проводитися двома портальними кранами на причалі №19. Також був зірваний змінно-добовий план роботи ДП «МТП« Чорноморськ », що призвело до простою бригад і механізмів порту, під загрозою зриву опинилися інші опреації.
Як повідомили в порту, ситуація, що склалася в подальшому вплине на підтвердження власником вантажу можливості переробки вантажу і порт може втратити стабільний вантажопотік.
Також протягом двох діб через прохідні не допускалися до роботи на території порту вантажні автомобілі Volvo. Протягом декількох діб ТОВ «Транс-сервіс» блокував вантажний технікою причал, не допускаючи бригади ПЗМ до портальному крану №54 для проведення ремонтних робіт. 
В порту вже назвали ситуацію спробою рейдерського захоплення.