В РЖД обіцяють проводити до 240 потягів за добу в обхід України

2017-01-30 12:53:35

Залізниця в обхід території України буде проходити по територіях Воронезької та Ростовської областей.



Пропускна здатність двохшляхлової електрифікованої залізниці в обхід території України на ділянці Журавка-Міллерово після її введення в експлуатацію складе до 240 пасажирських і вантажних поїздів на добу в двох напрямках. Про це повідомив віце-президент ВАТ "РЖД" (РФ) Олег Тоні.
"Пропускна здатність цієї ділянки після завершення будівництва буде відповідно до графіка. Тільки в літньому періоді пасажирських поїздів йде 62 в кожен бік, і стільки ж товарняків", – цитує чиновника російський "Інтерфакс".
За словами віце-президента РЖД, в даний час в зведенні залізничної гілки беруть участь 2500 цивільних будівельників і 1500 одиниць техніки.
Тоні разом із заступником міністра оборони Дмитром Булгаковим в перебував з робочим візитом у Воронезькій області для контролю за ходом будівництва залізниці в обхід України.
У свою чергу Булгаков повідомив, що в цьому році має бути укладено понад 150 км рейок. Залізниця в обхід території України буде проходити по територіях Воронезької та Ростовської областей. Там планується побудувати сім залізничних станцій і п’ять підстанцій.